Diskuse

Ve Varnsdorfu už je 100% bezpečno

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

izak__

19. 4. 2012 15:01
Bezpecne

No to da rozum, jinak by prece byli obvineni z rasizmu a xenofobie.

Ono je to tak, ze nasi policii vede banda bolsevickych bl*bu a ti tuhle UberYnteligenci predavaji niz a tak se inteligentni clovek zacne chovat jako UberYnteligent, protoze pak ma svoje premie jiste.

PCR se ridi nekolika pravidly:

1) Nikdy nebud chytrejsi nez sef, tvar se, ze ho neohrozujes. 2) Nehledejte v tom logiku, jste u police 3) kdo nic nedela, nic nepokazi a neudelat chybo, o to nam jde predevsim, neni chyba, neni za co drbat 4) je treba kasirovat silnicni piraty, vsichni nam zde prece jezdi opili a kdy nejsou opili, tak chteji vsechny ostatni zabit 5) zbirej puntiky v TV rekli kdo je nas nepritel a za kazdeho zkasirovaneho dostanete puntik chlapi a za puntik jsou premie. 6) ten slogan na vozech se cte jako "Bu*zer0vat a pokutovat" 7) kdyby po vas chtel nekdo pomoct, tak ho legitimujte, pokud jede autem, zkontrolujte lekarnicku, chlapi, lekarnicka to je zaklad, bez lekarnicek vsichni na tech cestach umrou.

0 0
možnosti

pethal

10. 4. 2012 19:01
Asi je to pripad od pripadu

Vcera me zastavili o par kilometru vedle v Rumburku. Taky jsem nesvitil. Zkontrolovali doklady, dali mi dychnout. Napomenuli me, ze nesvitim, mam si vymenit obcanku, protoze ma ozvykany roh. Myslim, ze byli vyborni. Chovali se profesionalne a nemohu si na ne stezovat. Kontrolovali asi hlavne alkohol.

1 0
možnosti

Alcatraz

25. 4. 2012 21:28
Re: Asi je to pripad od pripadu

mam dost podobnou zkusenost z Jihlavy. Jezdim po ni furt, hlidky potkavam docela casto a jejich jednani je v naprostem rozporu s tim, co popisuje tolik lidi. Kdyz nesvitim, nebo i jedu 60, tak jen bliknou. Kdyz me staveli po novem roku, tak ani nekontrolovali lekarnicku, jen mi rekli, ze si mam sundat starou dalnicni znamku, ze s proslou jezdit nesmim a vyjizdi jen za tema, co jedou vic jak 70 nebo projedou na cervenou kdyz nic zrovna nejede. Jinak zastavujou namatkou, ale nikdy zadnej problem. Me prijdou, jako normalni lidi v praci.

1 0
možnosti

Cmk

10. 4. 2012 17:31
Policie

Ja bych nerad, aby to vyznelo jako kritika cele policie a vsech policajtu.

Spousta z nich dela svoji praci a dela ji dobre. Chytaj darebaky, resej grazly.

Zvlastni je, ze vsichni tihle policiste cim dal vic nadavaji na to, jak to stoji za ...lejno...

A cim dal casteji slysim story, jako je tato, kde slusnyho cloveka by nejradsi svlikli z kuze, ale darebaci tak nejak korzuji kolem.

1 0
možnosti

Ubaram

13. 4. 2012 15:06
Re: Policie

Protože "slušná ovce" kterou policista chytí obvykle neklade odpor, sklopí oči, ohne hřbet, omluví se za svůj strašlivý prohřešek a zaplatí. V situaci kdy policisté jsou hodnoceni za přestupky je pro ně prostě snazší chytat lidi v 15ti nad nulou na letních gumách v půlce března, než bojovat s "protřelými" potížisty, co se začnou bránit tím, že jde pouze o formální porušení předpisů a materiální aspekt přestupku je nula.

2 0
možnosti

Old Nord

10. 4. 2012 13:00
Dvaja policajti s rešpektom, ukážka

Napríklad títo dvaja majú odvahu, kondíciu a hlavne rešpekt, oplatí sa pozrieť.    http://www.youtube.com/watch?v=tmQY_03fEug&feature=related

Jediné negatívum - toto neuvidíme u nás! Na rade je predsa dôchodca, možno starček,  lebo sa už brániť nevedia. Vivat!

1 0
možnosti

jozko skocdopole

10. 4. 2012 12:44
100x FUJ ceske policii !

Kde je policie, tam zdravy rozum zustava stat.

0 0
možnosti

gomesak

10. 4. 2012 12:30
proč by

se otravovali s cikánama, kteří jsou beztak u nás elitou chránění, když můžou bezbolestně buzerovat slušné lidi?

5 0
možnosti

pivopad

10. 4. 2012 12:06
po česku

U nás zase máme křováky, policista vyskočil z houští aby mě pokutoval že přecházím mimo přechod.Potom jsou tady telefonisti, ti vyskakujou z telefonní budky aby pokutovali přechod na červenou.Myslím že všichni známe i víc podobných případů:-

):-)

0 0
možnosti

lost

10. 4. 2012 12:05
musí se začít nekompromisně od drobných přestupků, padni ..

..komu padni... tam totiž není taková politická vůle se bránit

0 0
možnosti

pk08

10. 4. 2012 11:55
KLASIKA-TYPICKÁ ČESKÁ POLICIE

0 0
možnosti