Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J34a90n 87R18á72ž

19. 11. 2014 10:32

Je na čase si položit otázku, jestli někdo nechce vyprovokovat "Pražský Majdan", a kdo chce novým zvyšováním napětí v Evropě, když Asie se stabilizuje, odvést pozornost od obrovského ekonomického průšvihu, ve kterém se po prohraných válkách nachází.

6 1
možnosti
LS

Ta otázka je více než návodná, nicméně nemáte pocit, že důvody nezavdává ta strana, kterou máte na mysli? Nebo že by snad Zeman byl jejich agentem? A pokud ne on, tak musí mít ve svém těsném okolí docela slušnou krustu lidí, kteří jej od reality oddělují a servírují mu ji takovou, jakou nám pak prezentuje, aby vyvolával to, co vyvolává ...

0 0
možnosti
PBR

Zajímavé psaní, karma a poděkováníR^

4 1
možnosti
LS

Souhlasím s vámi v tom, že tu můžeme během příšítch 10-30i let řešit mnohem větší průšvihy, nicméně průšvihy, se kterými toho mnoho nenaděláme, mají původ v přírodě - povodně, zemětřesení, metorit ...

Průšvihy, které mají původ jinde - ekonomické, náboženské, rasové, atd, můžeme částečně ovlivnit. Nicméně se domnívám, že ty mohou přijít tak jako tak a případná rozhádanost národa kvůli bagatelním záležitostem nebude příčinou zhoršení stavu. Předně je třeba si uvědomit, že ten, kdo má zájem na takovém problému ho bude mít z větší či menší části připravený a naplánovaný. Pokud "zaútočí" náhle, může sice uspět, ale také může zvednout vlnu nevole. Pokud "zaútočí" plíživě, může tento národ, zvyklý se ohýbat, docela snadno zmanipulovat, resp. přivést je k přesvědčení, že jim je to vlastně jedno.

Domnívám se, že je důležité se umět ozvat, pokud se něco neděje správně. Mnoho z nás nejednou uvažovalo o tom, jak by asi vypadala současnost, když by naši předci jednali jinak ... v roce 1938, 1948, 1968 ...

2 0
možnosti
BM

Není podstatné co říká, ale obsah toho co říká.. A v tom je ten problém.

3 0
možnosti
Foto

To, co řekl prezident v Lánech bylo podružné, tady šlo o to, jak se chová, jak uráží lidi, jakou ostudu nám dělá v cizině. To jsou věci, které lidi vidí, nevidí je ti, co jsou stejní jako   Zeman, kteři nevidí jak se chová, protože jim to připadá normální. Pokud se týká Donbasu, tak za to Ukrajina nemůže. Může za to jedině Rusko, které události kolem Donbasu vyhrotilo.

6 3
možnosti

Co Vám prezident řekl, že Vás to urazilo?

Jakou ostudu udělal v zahraničí?

4 2
možnosti
Foto

My rádi bojujeme, když nás to nic nestojí.

8 0
možnosti
AS

A43d98a62m 55S39t54a54v56a

19. 11. 2014 8:59

"....z těchto knížecích sprostých slov ...": ano, jsou sprostá, hulvátská, ostatně jako jeho život. Ale: prezident není nějaký kníže!

3 0
možnosti
LS

Dokud o těch slovech nemluvil Zeman, ani jsem nevěděl, že zazněla ... otázka tedy zní, kde vlastně zazněla. Hádám, že v "Hovorech z Lán" to nebylo ... o tom, že to také nebylo z tak vysokého úřadu taktéž moc nepochybuji. 

Ostatně, už samotné "Když to říkal Pepík a Mařka, tak to můžu říkat i já" napovídá, jakou úroveň má nositel této filozofie.

Ve slovníku spisovného jazyka českého, který mám doma k dispozici, jsou také uvedena 2 ze 3 slov, které pan Zeman použil, ale je u nich uvedeno, že jde o vulgarismy. Komentář, že je lze dohledat ve slovníku přeci neznamená, že jsou slušná a že je možné je bez obav užít.

1 0
možnosti
VV

Dobrý den , prosím pište na tohle téma častěji , včera mluvilo v ČT jakési divné tvor  (Kocáb), tenhle živočich šíří žvásty jak skunk smrad . Vy jste určitě pomůžete tohle eliminovat

2 0
možnosti
DD

D40a23n 40D33o23s82t38á86l

19. 11. 2014 9:18

Dobře to být alibaba nashledanou Kežmarok .. ,, nikdy více ! armáda i ševci.

1 0
možnosti
JT

U nas valka opravdu asi nehrozi. Naposledy se tu valcilo pred cca 150 lety. Mame talent se nasili vyhnout, ohnout se a prezit. A kdyz se to prezene, tak se zase narovnat, ale ne moc.

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5500x
Jsem normálně pracující správce IT, táta od rodiny, sportovní střelec a cestovatel.