Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prišla mi do mailu (jakto, ze ne sem???) reakce:

"ZBRANĚ V ÚSTAVĚ aneb tarasnicí proti vlastnímu strachu. Myslíte si, že to pomůže? A nebo jen stále věříte tomu hnědému na co hledíte a říkáte si proč? Viz: https://goo.gl/iKiiV3 Takže doporučuji si přečít Blog Jaroslava Janoty a přemýšlet jak by jste se v tomto případě zachoval vy. A tipuji, že naprosto indenticky. ;) Hezký den přeje Blázen, Idiot s.r.o. - IP:188.175.163.247" (nějaký pán připojený od Rio média ve Frenštátě pod Rahoštěm, který neměl koule se podepsat - mail josef.antousek@bures.cz považuji za smyšlený).

Takže, pane Blázne, vy jste očividně naprosto nečetl, nebo nepochopil, co je v článku napsáno, protože článek už obsahuje odpověď na Vámi uváděný příklad...

Případ Janota se změnou ústavy jednak vůbec nesouvisí a jednak - jeho BLOG je jeho subjektivní verze, která byla soudem objektivně vyvrácena jako účelová. Když si člověk skutečně reálně představí to, co pan Janota tvrdí, dojde k tomu, že by to musel být velký řetězec náhod, smolných rozhodnutí, přeslechů a špatných rozhodnutí, aby to bylo opravdu takto. Ta jeho verze má mnoho logických trhlin.

2 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5500x
Jsem normálně pracující správce IT, táta od rodiny, sportovní střelec a cestovatel.