Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jarno3

11. 9. 2011 5:51
Pláč na špatném hrobě, pane autore.

Tato vláda nic řešit nebude, protože jí tento stav stoprocentně vyhovuje. S pomocí poplatných médií tak úspěšně odvádí pozornost lidí od svých asociálních deforem. ( K témuž ostatně slouží i ta nechutná mediální morbidní fraška s mrtvými hokejisty). Navíc by vyschl penězovod do černé díry, kde se tomto problému přiživuje ( či spíše lukrativně živí) spousta lehkoživků a darmojedů. Policie nic nevyřeší jednak  na politickou objednávku a dílem i z trucu. Je  veřejným tajemstvím, že fízlové po hospodách prohlašují, že pracovat nebudou, protože jim sebrali peníze. Podle toho taky bezpečnost v našich městech vypadá.Teatrální nasazení policejních pendrekářů bylo jen vládním zastrašováním malomyslných ukázkou "drtivé pěsti"  kapitalistické třídy. Kubice už v minulosti prokázal, v jakém žoldu pracuje a jeho kněžourský ksicht je pouze maska.  Musíte vzít na vědomí, že nastal stav, kdy občan musí svoji bezpečnost vzít do vlastních rukou. Čím dřív to lidi pochopí, tím méně obětí bude.

3 0
možnosti

SID09

11. 9. 2011 10:36
Re: Pláč na špatném hrobě, pane autore.

Máte pravdu v tom, že tato vláda není schopna rychle vyřešit problém, který předchozí vlády, spolu s  organizacemi pro integraci nepřizpůsobivých pečlivě 20 let budovaly. Vytvořily moloch, který není možné během krátké doby porazit.

Policajti, kteří tvrdí, že pracovat nebudou - patří okamžitě ven. Je dost lidí, kteří budou rádi tuto práci dělat i za poloviční plat. Prostě se státu to přeplácení státních zaměstnanců ( policajtů a vojáků ) nevyplatilo.

Policajti v současné době nechtějí prakticky nic jinýho dělat, než jen oddělovat znesvářené tábory.

Vběhnout do cikánského gheta se odváží jen sebevrah. Stříkat vodou je podstatně jednodušší a pro policajty bezpečnější. !!;-)

0 0
možnosti

Clovek obycejny

11. 9. 2011 0:35
Teď vám nerozumím

Vždyť pan Kubice pořád dokola opakoval, že tam žádní místní nejsou :-(. To jako myslíte že nemluvil pravdu? To nechápu.

0 0
možnosti

Kubrt - admin mi pije nálev

10. 9. 2011 22:32
Jen tihle tři sami o sobě nic nevyřeší,

chce to změnu systému jako takového. Vy máte na mysli co nejrychlejší řešení lokální situace. Ono je třeba změnit základ, aby tato lokální situce vůbec nevznikala anebo jen minimálně. Nutno začít u politiků, stran, v parlamentu, na soudech. Jinak se situace na Šluknovsku jen přeleje jinam.

2 0
možnosti

Danny boy

11. 9. 2011 8:20
Re: Jen tihle tři sami o sobě nic nevyřeší,

A jak to chcete udělat? v posledních deseti letech jsme se přesvědčili, že volby tohle nevyřeší. Násilí nepovažuji za šťastné řešení. Obvykle taky nekončí dobře.

0 0
možnosti

Woren 1

10. 9. 2011 22:11
Zvýšíme výpalné černé lůze !

a ono se to na chvíli uklidní. A co dál, vážení ?

2 0
možnosti

Jack Russell

10. 9. 2011 21:41
NEJSTE PRVNÍ,

kdo upozorňuje na tyto problémy. Za poslední rok jen na tomto blogu bylo zveřejněno, abych nepřeháněl, možná sto článků, které rozebíraly tzv. romskou otázku ze všech stran. Řešení není v posílení policie, v poradcích, v programech a podobných "opatřeních". Jedinné řešení je ve změně politiky zaměstnanosti, ve vytváření pracovních příležitostí s podporou státu a v uplatňování práva a vymahatelnosti zákonů bez rozdílu. Jenomže to v podmínkách tržní ekonomiky není možné, tady neviditelná ruka trhu nepomůže. Chceme-li, aby Cikáni pracovali, musí tu možnost také mít. Až každému z nich budeme moci nabídnout práci a on ji odmítne, teprve potom můžou přijít na řadu sankce. Jenže jestliže je jen ve Vdf 1500 nezaměstnaných, netýká se problém nezaměstnanosti jen Cikánů. Je potřebné vytvářet šance i pro ostatní nezaměstnané. Kdo měl možnosti a odvahu, podniká, jenže i podnikání má své limity, všichni podnikat nemůžou. A není-li kupní síla, končí i živnosti. Všechno tu již v minulosti bylo.

0 0
možnosti

Romiiik11

11. 9. 2011 9:19
Re: NEJSTE PRVNÍ,

1) Stát tady NENÍ od toho, aby někomu nabízel či dokonce vytvářel pracovní místa.

2) I kdyby tato místa vytvořil, musel by je vytvořit pouze pro cikány, protože ti většinou na trhu práce nemají proti ostatním (nejen bělochům) šanci. A za to si mohou sami!

1 0
možnosti

Danny boy

10. 9. 2011 21:30
A proč by to vláda měla řešit?

Pro vládu je to sice nepříjemné, ale vvšechny demonstrace nebo setkání většího počtu lidí na veřejném prostranství musí být nekolik dní předem nahlášeno a povoleno, na potlačení má dostatek ozbrojených složek, které mají zatím čas se připravit. Pokud cokoliv podnikne proti Romům, nedostane od EU dotace se kterými počítá spousta neziskovek a spřízněných. Bylo by zajímavé zjistit kolik jich je a kolik lidí se z nich živí.

1 0
možnosti

JanHap

10. 9. 2011 21:54
Re: A proč by to vláda měla řešit?

Protože vláda by měla vládnout v zájmu většiny národa, a ne k prospěchu sobě a svých kamarádů. A na všechny problémy zvysoka sr..

Dám příklad: Jak je možné, že byl odsouzen za zabití na deset let člověk (63 letý), který byl doma napaden lupičem-recidivistou a v sebeobraně ho zasáhl nožem. Utéci nemohl, protože v tom bytě byl ještě jeho invalidní syn a on se oprávněně bál o jeho život. Tohle je podle mne hrdina - ten má dostat metál a ne sedět v kriminále.

4 0
možnosti

flyflýsek

10. 9. 2011 20:50
Pane-pravdu díte,bohužel,či bohudík?

Jestli to bude takto pokračovat,tak "Londýn č.2"nás nemine....Jsem přesvědčen o tom,že nyní do plné nádoby dopadla ta pověstná kapka.....Policie již nic nezmůže,neb začíná fasovat hnědé kalhoty(aby nebylo vidět,jak jsou strachem p.....ý).Pravda je bohužel jedna-jsme otroky ve vlastní zemi,protože máme špatnou barvu kůže-bílou....[>-]:-(.Bohužel tam,kde jsou ve vedení zbabělci,nelze čekat nic jiného....:-(

3 0
možnosti

klapzubova

10. 9. 2011 21:23
Re: Pane-pravdu díte,bohužel,či bohudík?

Policie je posraná až za ušima.

0 0
možnosti

xychteen

10. 9. 2011 20:50
Ve Vanďáku jsem nebyl, ale v Rumburákově na obou akcích...

...tedy na Vandasovi i na "neřešícím násilí", a na obou se nadávalo na vládu, Vandas měl akorát řádově víc lidí a silnější ozvučení. Neřekl vůbec nic nepravdivýho (akorát se trochu otřel o vietnamce, ale fakt jen trochu), takže jsem zvědav, co z toho udělají "objektivní" média, která v mé přítomnosti natočila několik protestantů, co (imho dost nelogicky) nadávali Vandasovi a potom se dlouze vykecávala s nějakým cyklistou. Jediný extrém předvedl známý místní jedinec, který má papíry na hlavu, a potom nějakej občan pod vlivem, kterej pořvával cosi o zdefekovaných cikánech a policajtech. Lidí bylo asi 300 a to prosím všech možných barev. Nenásilníci měli v parčíku asi 30 lidí a proti cikánům tam vystoupila pouze jedna dívka, která upozornila, že jí jeden z nich to kilo, co jí právě manifestačně vrátil, dluží už půl roku. Policistů bylo v Rumburákově tolik, že to byla vlastně jejich demonstrace.

:

Takže, milí čtenáři, nenechte se obelhávat tvrzením médií o nějakých rasových nepokojích...

6 0
možnosti

tomsk88

10. 9. 2011 20:40
podpora.......

.... v současné situaci by byla nejlepším řešením petice, jak tady napsal někdo níže...... a pokud by se našel někdo, kdo by svolal demontrace na podporu do dalších měst ve stejný čas, museli by se nad situací zamyslet politici napříč politickým spektrem a konečně něco udělat.......

2 0
možnosti

popetr

10. 9. 2011 20:52
Re: podpora.......

Myslíte to dobře. Ale není to řešení, dokud budou lidé, kteří převrací hodnoty za peníze: Kocáb, který měl dluhy, šel hlásat, že slušní jsou rasisté a gauneři jsou vykořisťovaní chudáci. Najednou byl bez dluhů, žena od něj utekla, našel si milenku  a přešel k Abbásové. Hledejme podstatu, nikoliv závěr, kdy zuří všichni. Každý cikán není grázl, viz můj příspěvek níže.

0 0
možnosti

evon

10. 9. 2011 20:37
Dokonalé...

Chtělo by to mít možnost se pod to podepsat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Okamžitě se přidám. A takových budou tisíce.

2 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5500x
Jsem normálně pracující správce IT, táta od rodiny, sportovní střelec a cestovatel.